Let op: van 7-8-2018 t/m 27-8-2018 zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. U kunt uw bestellingen wel blijven plaatsen, wij versturen echter pas na 27-8-2018. Wij danken u voor uw begrip en wensen u een zonnige zomer toe!

Verzendkosten

De verzend- en administratiekosten binnen Nederland bedragen €6,75.
Verzend- en administratiekosten Belgie €8,50
Verzend- en administratiekosten Duitsland €8,50


Levertijd

Wij verzenden al onze pakketten met DHL.
We doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. De levertijd binnen Nederland is 2 tot 3 werkdagen. Wij streven ernaar om bestellingen die voor 13.00u besteld en betaald zijn de volgende dag te verzenden met uitzondering van het weekend.

Track & Trace

Zodra we jouw bestelling hebben verzonden krijg je hier van DHL per e-mail een bevestiging van. Als jouw bestelling een pakketje is staat er een trackingnummer in de e-mail, waarmee je jouw bestelling kunt volgen. 
Als de bestelling door de brievenbus past ontvang je een trackingnummer van postnl. De bestelling zal binnen 1 tot 2 werkdagen worden afgeleverd.

Bestelling ophalen

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen en alle kleding te voelen, passen en shoppen in onze winkel in Enschede. Je bespaart hiermee de verzendkosten! Om een afspraak te maken kun je ons een mailtje sturen via sheepsjop@gmail.com

Gebruikte dozen

Wij maken, uit milieu overwegingen, vaak gebruik van gebruikte dozen