Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en de service gerichtheid naar jou als klant. We willen namelijk dat je tevreden bent over onze producten en dienstverlening.

Klachten:
Daarom raden wij je aan met een klacht over een product een e-mail te sturen naar: sheepsjop@gmail.com. Zet in deze e-mail een paar duidelijke foto's, de omschrijving van de klacht en het ordernummer. Vervolgens nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op om tot een passende oplossing te komen. Mochten wij er aan de hand van de foto's niet uitkomen dan zullen wij je vragen het product naar ons op te sturen.

Bij een klacht kijken wij altijd naar de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, die op jouw klacht van toepassing zijn.

Herroepingsrecht:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Let op; heeft u uw bestelling franco geleverd gekregen bij een bestelling boven de 100,- en stuurt u een deellevering retour? Dan worden er alsnog vrachtkosten in rekening gebracht en verrekend met uw creditnota. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor *eigen* rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sheepsjop@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Vermeld duidelijk uw naam en ordernummer op het pakket!

Retour adres:
Sheepsjop
Rembrandtlaan 56a
7545ZL Enschede


Garantie:
Alle producten worden met de grootste zorg ontworpen en stuk voor stuk in elkaar gezet van kwalitatief, sterk materiaal. Op alle artikelen van sheepsjop.nl geldt een garantie tot 6 weken na levering. Onder de garantie vallen:

   * Het loslaten van naden en stiksels.

Onder de garantie vallen niet:
   * Slijtage als gevolg van kruipen en/of gebruik op een ruwe ondergrond.
   * Slijtage als gevolg van oneigenlijk gebruik.

Mochten bovenstaande redenen zich echter voor doen, neem dan contact met ons op zodat we samen tot een goede oplossing kunnen proberen te komen.Binnen 2 werkdagen krijgt u een reactie van ons.

De garantie geldt onverminderd de wettelijk rechten van de consument.

SheepSjop.nl behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd. 

Meten van vachten:
Alle vachten worden gemeten op de vachtzijde en niet op de huidzijde.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk